Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Setanta persones gaudeixen de la projecció d'"Alcarràs"

La pel·lícula, premiada amb l'Os d'Or al 72è Festival Internacional de Cinema de Berlín, va tenir gran acollida entre els veïns i veïnes de les Oluges en la segona sessió de cinema a la fresca d'aquest estiu.

DIMARTS 23 AGOST 2022

Una setantena de persones es van aplegar a l'esplanada de davant del Restaurant Eix amb motiu de la projecció de la premiada pel·lícula "Alcarràs", de la directora Carla Simón. Es tracta de la primera pel·lícula en català en guanyar l'Os d'Or al Festival Internacional de Cinema de Berlín, i un èxit sense precedents per al cinema de casa nostra.

Ambientada a la població d'Alcarràs, al Segrià, la trama del film tracta un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles que gira al voltant de la intenció d'instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada fins llavors al conreu del presseguer, fet que empeny els membres de la nissaga pagesa a retrobar-se i reconèixer-se enfront de l'adversitat.

Les Oluges clou amb un balanç molt positiu el cicle de cinema a la fresca, que aquest estiu ha comptat amb dues projeccions, el 23 de juliol i el 20 d'agost, i una gran assistència de públic.