Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reforç de l’atenció a les dones en situació de violència masclista

Es reforça el servei 900900120 permanent d’atenció a dones en situació de violència masclista amb l’objectiu de que no hagi cap dona desatesa malgrat el confinament

DIJOUS 19 MARÇ 2020

L’Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat, ha reorganitzat els serveis que gestiona per poder garantir l’atenció a les dones en situació de violència masclista durant els dies que duri el confinament amb l’objectiu que no hi hagi cap dona desatesa malgrat la dificultat de mobilitat i atenció presencial. 

L'estat de confinament derivat de la situació d'emergència sanitària pel COVID-19 provoca un impacte clar en les dones en situació de violències masclistes i llurs fills i filles, especialment aquelles que pateixen situacions de risc.  

Per tot això es recorda a la ciutadania els següents serveis PERMANENTS I GRATUÏTS d’atenció a les Dones en situació de Violència:

Tlf: 900 900 120

E-mail: 900900120@gencat.cat

Web Generalitat

S’informa també que en el marc de les mesures preventives, de protecció i organitzatives del Covid19 des de l’oficina d’igualtat del Consell Comarcal de laSegarra s'està prestant servei en la modalitat de teletreball. 

Amb les limitacions i necessàries adaptacions que comporta aquesta situació des de l’àrea s’han organitzat per fer atencions i donar resposta a les necessitats que puguin sorgir durant aquest període excepcional que estem vivint.

El servei es pot sol·licitar a través de l'adreça electrònica siad@ccsegarra.cat o al telèfon habitual 973 53 13 00, des d’on es gestionaran les trucades.