Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Montfalcó Murallat, el segon poble medieval amb més encant d’Espanya

Segons publica la revista National Geographic al post “Los 25 pueblos medievales más bellos de España”

DIVENDRES 18 DESEMBRE 2020

No és estrany que Montfalcó Murallat figuri a les llistes dels pobles més bonics de Catalunya o d’Espanya, així ho han reconegut els youtubers “MundoxDescubrir” o el portal “Descobrir.cat” en la llista dels vuit micropobles més recomanables per visitar.

Aquest cop el reconeixement arriba des d’una de les revistes més prestigioses a nivell estatal i internacional, com és National Geographic, que situa aquest petit nucli de Les Oluges com el segon poble medieval més bonic d’Espanya, afirmant que:

No és que Montfalcó Murallat sigui un poble murallat. És que tot ell és una fortalesa. Situat en un promontori des d’on es domina tota la Segarra, aquest baluard va ser molt valuós durant la Reconquesta i la consolidació de la corona d’Aragó. Més tard, l’espai es va anar reduint fins a convertir-se, pràcticament, en un record.

Avui en dia, la seva fotogènia l’han ressuscitat, oferint al viatger una experiència molt genuïna no només per la seva bellesa, sinó també pel bon estat de conservació i reconstrucció en que es troba. Pura pedra. ”

Podeu accedir a l’article a través d’aquest enllaç: https://viajes.nationalgeographic.com.es/a/25-pueblos-medievales-mas-bellos-espana_9631/2