Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Oluges participa en la trobada de Joventut de la Segarra

La jornada es va celebrar amb l'objectiu de posar en comú les necessitats dels joves de la comarca

DILLUNS 02 MARÇ 2020


L’oficina Jove de la Segarra va projectar una trobada amb els regidors de joventut de la comarca per fer balanç de l’any 2019 i presentar les activitats per al 2020. En la trobada es van presentar la memòria anual, on s’hi fa un recull dels diferents programes i serveis que ofereix l’Oficina Jove a la comarca i mostra les dades reals de la tasca durant el 2019, per tal de seguir fomentant el suport als joves de la Segarra.


Totes les persones participants en aquesta trobada van intentar extreure les necessitats dels joves de la comarca a través del “trencaclosques de les necessitats”, per grups es van treure algunes conclusions sobre aquestes necessitats i després es van posar en comú, per acabar posant solució a aquestes mancances.


Tal com explica la Consellera Comarcal de Joventut, Canòlich Fàbrega, any rere any, l'Oficina Jove agafa més força a tota la comarca de la Segarra. Gràcies a la diversitat d'activitats que s'hi organitzen, com els concursos, els tallers, les atencions personalitzades, entre altres, s’aprecia que cada dia que passa, hi ha més èxit de participació. S’acomiada l'any 2019 amb molt satisfacció per la feina ben feta i la consellera remarca que aquest 2020 no us deixarà indiferents.


L’oficina jove treballa des de molts àmbits, té diversos projectes i programes a través dels quals treballa per acompanyar els joves. L’altra gran part de feina de l’Oficina Jove és tot el suport als disset ajuntaments per impulsar accions amb els joves dels municipis. L’Oficina Jove va rebre al 2019 una subvenció total de 21.297,25 € per activitats, 8.050,00€ a Cervera i 7.840,00€ a Guissona. La despesa total realitzada al 2019 incloent el personal, les prestacions de serveis i les accions realitzades a nivell comarcal i als diversos municipis ha estat de: 231.752,29€.


El finançament principal prové de la Generalitat de Catalunya mitjançant el Contracte Programa i convenis de col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i també dels Ajuntaments.