Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Les Oluges rep una ajuda de la Diputació de Lleida

L'ajuda és de l'Àrea d’Igualtat de la Diputació per a la realització del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Les Oluges.

DILLUNS 27 FEBRER 2023

La Diputació de Lleida va atorgar a l’Ajuntament de Les Oluges una subvenció de 653,40 € dins la línia Ajuts per igualtat, perspectiva de gènere, no discriminació LGTBI per a les despeses de la redacció del Pla d’Igualtat de l’Ajuntament de Les Oluges.

Incorporar els principis d’Igualtat d’oportunitats dins l’acció de Govern implica repercutir de forma més o menys directa amb la comunitat del nostre municipi, ja siguin residents o no.

La forma com el nostre consistori tracta a les seves persones treballadores, les mesures internes i externes que desenvolupa, la imatge que projecta a la ciutadania, així com el missatge que transmetem amb el nostre dia a dia té una evident incidència amb el veïnatge del nostre municipi.

Justament conscients de les repercussions i la responsabilitat que tenim com a consistori ens decidim a implicar-nos i desenvolupar polítiques d’igualtat amb la voluntat que aquesta línia de govern esdevingui definitiva incidint directament en conscienciar al nostre personal i a la nostra població.

Amb la col·laboració de: