Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament de Les Oluges aprova l'adhesió al Pla estratègic Segarra2025 del Consell Comarcal de la Segarra.

Algunes de les propostes que es van debatre a aquesta taula de treball estan contemplades al Pla Estratègic.

Fotografia de la taula de treball que es va fer a Les Oluges.
Fotografia de la taula de treball que es va fer a Les Oluges.

DIJOUS 10 DESEMBRE 2020

El Pla estratègic per al desenvolupament local i l'ocupació, Segarra2025, del Consell Comarcal de la Segarra és una eina fonamental i imprescindible per a poder encarar el futur de la comarca d’una forma ordenada. És una guia bàsica que farà ser conscients de les mancances, però també de les fortaleses, algunes d’elles moltes vegades desconegudes o oblidades, fins al moment en el que hi reflexionem.

Aquest pla estratègic, també pretén identificar de forma clara, quines son les necessitats prioritàries de la ciutadania, i per tant, actuarà com a indicador de quines són les accions que s'han d’emprendre segons aquestes prioritats, per tal d’actuar de forma conseqüent i efectiva,  emprenent aquelles iniciatives que són més necessàries pel desenvolupament de la comarca.

El municipi de Les Oluges va acollir unes de les taules de treball, concretament la taula de treball que es parlava del tema del turisme a la comarca. Algunes de les propostes que es van debatre a aquesta taula de treball estan contemplades al Pla Estratègic, com per exemple, treballar per la preservació del paisatge segarrenc.

Descarrega't aquí el Pla Estratègic.