Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament de Les Oluges s’adhereix a la iniciativa d’ubicar una bústia lila al seu municipi per combatre les violències masclistes

Aquestes bústies liles són una iniciativa del Consell Comarcal, des del SIAD Segarra, dins la campanya participativa "Visibilitzem les violències masclistes" amb motiu del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Ubicació de la bústia
Ubicació de la bústia

DIMECRES 17 NOVEMBRE 2021

El Consell Comarcal de la Segarra conjuntament amb l’Ajuntament de Les Oluges, engega la campanya: Visibilitzem les violències masclistes, en motiu del proper Dia Internacional contra la violència vers les dones.

La campanya consisteix amb la ubicació d’una bústia lila que tindrà per objectiu recollir les experiències de dones del municipi relacionades amb la violència masclista o aquelles reivindicacions que es vulguin posar de manifest, de forma anònima. Al nostre municipi la bústia està ubicada a sobre de la bústia de correus, al costat del consultori mèdic. 

Aquests missatges serviran per conèixer cap a on cal posar la mirada de treball dels diferents serveis públics d’atenció a les dones. 

 

Us animem a participar a la campanya.

  

Descarrega't aquí el Manifest