Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa Major virtual a Les Oluges

La situació generada pel COVID-19 ha causat l’anul·lació de la Festa Major de Les Oluges. Tot i això, des de l’Ajuntament es proposa mantenir aquesta celebració d’una manera diferent

DIMARTS 14 ABRIL 2020

La Festa Major de Les Oluges, prevista pel cap de setmana del 18 i 19 d’abril, finalment quedarà suspesa degut a la situació d’alarma causada pel Coronavirus. L’ampli programa d’actes que s’havia planificat des de l’Ajuntament no podrà tirar endavant, però gràcies a la originalitat, la creativitat i la tecnologia, la festivitat d’enguany sobreviurà amb la col·laboració de tots els veïns i veïnes del municipi.

Des de l’ajuntament es proposa fer una “Festa Major Virtual” a través de fotografies i instants de les festes majors viscudes al municipi (Les Oluges, Santa Fe i Montfalcó), i es fa una crida a la ciutadania perquè col·labori en aquesta iniciativa.

El material fotogràfic es pot fer arribar a l’ajuntament a través del correu electrònic ajuntament@oluges.ddl.net o per whatsapp al 650290488, indicant – si és possible – l’any, la descripció, l’autor/a i el lloc de la instantània. Amb el recull es farà una exposició virtual a la web i, quan les condicions ho permetin, la mostra passarà en format físic i s’exposarà al poble.

De moment els continguts s’aniran publicant i actualitzant constantment en una nova secció de la web municipal, anomenada “Festa Major Virtual 2020”.

Esperem que tothom participi en aquesta iniciativa i animem a la població a remenar els àlbums de fotografies de les seves llars.

Bona festa major a tothom!!