Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

És crea un grup de Whatssap informatiu a les Oluges

Es va crear un grup de WhatsApp per fer arribar més fàcil i ràpidament als vilatans.

QR per entrar al grup de WhatsApp
QR per entrar al grup de WhatsApp

DILLUNS 15 NOVEMBRE 2021

Nota de premsa.-

És crea un grup de Whatssap informatiu a les Oluges

S'ha creat un grup de WhatsApp per fer arribar la informació més fàcil i ràpidament als vilatans.

A efectes de poder tenir una comunicació més directa amb les veïnes i veïns, s'ha creat un grup de WhatsApp del municipi de les Oluges. Això permetrà fer els avisos més ràpids i fins i tot realitzar avisos d'emergència com gestió del butà, talls de subministraments, etc. No obstant això les eines que s'utilitzaven anteriorment se seguiran utilitzant i s'hi afegirà aquesta nova eina de comunicació directa.

El motiu pel qual s'ha creat aquest canal, és perquè és segur i és més usat que Instagram (o Vilaconnect) per aquests casos. Tot i això us animem a seguir-nos en tots els canals per estar ben informats. 

El grup és un grup obert als vilatans i és de caràcter informatiu és per això que només s'envia informació des de l'Ajuntament, la resta d'usuari només poden llegir la informació enviada.


Per entrar al grup s'ha habilitat el següent codi QR, d'aquesta forma només escanejant el codi ja podeu entrar al grup i estar al cas de tot el que passa al municipi. També podeu entrar al grup fent click aquí.

 

Dilluns 15 novembre 2021