Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El president de la Diputació, Joan Talarn, visita les Oluges i Torà

El president de la Diputació de Lleida, el Sr. Joan Talarn, ha visitat les Oluges i Torà aquest dimarts dia 14 de desembre, acompanyat de la portaveu del grup d’ERC a la Diputació i regidora a la Paeria, la Sra. Mercè Carulla, el president del Consell Comarcal de la Segarra i alcalde de Sant Guim de Freixenet, Francesc Lluch, els respectius alcaldes, el Sr.Josep Maria Calderó i el Sr. Magí Coscollola, i regidors dels dos consistoris.

El Sr. Joan Talarn, l'alcalde el Sr. Josep Maria Calderó, i membres del consistori
El Sr. Joan Talarn, l'alcalde el Sr. Josep Maria Calderó, i membres del consistori

DIMECRES 15 DESEMBRE 2021

El Sr. Joan Talarn ha visitat Montfalcó Murallat i les Oluges, on ha signat al llibre d’honor i s’ha reunit amb l’alcalde, el Sr. Josep Maria Calderó, i membres del consistori. Posteriorment, l’activitat s’ha traslladat a Torà, on s’ha reunit amb l’alcalde el Sr. Magí Coscollola i altres representants de l’Ajuntament.  Durant la visita, s’ha parlat de diverses actuacions que s’estan duent a terme als municipis a partir dels plans de la Diputació de Lleida, i també de les obres previstes dins del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

L’ocasió també ha permès visitar els nuclis antics d’aquests pobles segarrencs, dels quals, Joan Talarn ha destacat ‘entens el pes de la història gràcies a les pedres que sustenten segles de tradicions i societats fetes de lluites i il·lusions’.

  

Font de la notícia:  https://locals.esquerra.cat/

15 desembre de 2021.