Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença el Taller de Memòria de les Oluges, que s’allargarà fins al desembre

Les Oluges ha acollit la primera sessió del taller de memòria 'Compensem els dèficits', que s'organitza al local social de les Oluges amb bona acollida per part de la comunitat local i la participació de 13 persones.

DIMECRES 25 OCTUBRE 2023

La memòria és una habilitat fonamental en totes les etapes de la vida, i continuar treballant-la pot tenir un impacte positiu en la qualitat de vida de les persones. Així ho entén l'Ajuntament de les Oluges, que ha posat en marxa aquest taller amb l'objectiu de promoure i desenvolupar estratègies per millorar la memòria i els nous aprenentatges.

Els tallers, cada dimarts fins al desembre

Les sessions del taller se celebren cada dimarts, des del 17 d'octubre fins al 5 de desembre, amb una durada de 10 a 11.30 hores. Aquest horari permet als participants incorporar aquesta activitat beneficiosa a la seva rutina sense interferir en altres responsabilitats diàries.

A més a més, l'Ajuntament ha habilitat un procés d'inscripció senzill per a aquells que vulguin unir-se a aquesta experiència. Les persones interessades poden posar-se en contacte amb l'Ajuntament de les Oluges mitjançant el telèfon 973530004 o a través del correu electrònic ajuntament@oluges.ddl.net.

La participació activa de les 13 persones que van assistir a la primera sessió d'aquest taller de memòria són un clar indicatiu de l'interès i la importància que la comunitat de les Oluges atorga a la preservació i millora de les habilitats cognitives. Aquesta iniciativa no només promou una millor qualitat de vida, sinó que també reforça els llaços socials en aquesta encantadora localitat. El taller de memòria 'Compensem els dèficits' és una oportunitat única per a tothom que vulgui millorar la seva capacitat mnemotècnica i gaudir d'una vida més plena i saludable a les Oluges.