Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Assumpció Salat, psicòloga de les Oluges, ha escrit un Llibre d'autoajuda, Namasté.

El llibre "Namasté" està relacionat amb el treball interior. Namasté és una salutació oriental que es fa amb les mans al pit. La tècnica namasté és un sistema d’ajuda per millorar la comunicació i la interacció amb els altres.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

DILLUNS 19 OCTUBRE 2020

Assumpció Salat, originaria de Les Oluges, és investigadora, psicòloga, docent i experta comunicadora en desenvolupament de potencialitats humanes i en l'estudi del desenvolupament de la consciència i la saviesa davant la vida i de les nostres relaciones humanes.

Recentment ha publicat el llibre "Namasté" relacionat amb el treball interior. Namasté és una salutació oriental que es fa amb les mans al pit. En aquest sentit, Salat explica que fa anys va trobar un llibre d’un metge indi, Deepak Chopra, en el qual parlava de la tècnica namasté com a sistema d’ajuda per millorar la comunicació i la interacció amb els altres.

Com a psicòloga i investigadora fa més de 24 anys que es dedica a divulgar aquests continguts de saviesa de vida en diferents organitzacions i empreses, treballant com a docent de manera continuada, impartint unes 20 hores de formació setmanal en diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i altres organitzacions públiques i privades. Ha desenvolupat un treball pioner introduint la reflexió sobre essència humana i les seves potencialitats com a instruments de qualitat i excel·lència dins de les organitzacions. 

Informació i fotografies extretes d'internet.

Pots llegir la notícia relacionada al diari Segre, fent clic AQUÍ